пʼятниця, 12 січня 2024 р.

US8AR QSL-server



 Мої вітання всім! Після новорічних свят зайнявся відродженням свого QSL-сервера і ось, нарешті, роботи по цій темі завершені. Завантажив на сервер свій лог і запустив його в роботу.

Користування сервером дуже просте. Треба ввести у пошукову форму свій позівний и натиснути Enter або кнопку "Search". Ак що зв'язок з вами є у моємо лозі, то сервер виведе всі знайдені зв'язки. Праворуч у таблиці з найденими QSO з'явиться стовбчик QSL, де можна натиснути на позначку завантаження. 

Після цього сервер сгенерує зображення QSL картки, яку можна зберегти собі на комп'ютер. 

Фонове зображення картки можна вибрати, натиснувши посилання "Select Image" у нижньому правому куті сторінки. Перед вами з'явиться вікно з картинками і чекбоксами під ними. Зображення картитинок можна збільшити, клікнувши по мініатюрі, або зменшити, клікнувши повторно по зображенню. Як що картинка вибрана, то її треба зберегти, натиснувши кнопку "Save".


QSL-картки з різними фоновими зображеннями наведені нижче.




US8AR QSL-сервер доступний за посиланням - http://us8ar.pp.ua/index.php 

Найближчим часом планую сформувати пакет PHP скриптів QSL- серверу і завантажити на сервіс SourceForge для використання радіоаматорами і створення своїх власних серверів. Для створення власного серверу потрібен хостинг з PHP і MySQL, а також базові знання у WEB дізайні.

Всім мирного неба і мої 73! de Nick US8AR

Немає коментарів:

Дописати коментар